De  nieuwsbrief  “oktober” is weer uit en is toegezonden aan de gehele mailinglijst. Wil je nieuwsbrief ook ontvangen en sta je  nog niet op de mailinglijst, meld je dan voor de nieuwsbrief via contact@biutifill.nl

Voor de niet-abonnees is de nieuwsbrief hieronder ook te lezen.

 

 

Nieuwsbrief Oktober

 

Het is nog steeds een goede temperatuur buiten, maar de dagen korten en over 2 maanden staat de kerstboom weer binnen. Kort daarna volgen voor de meeste mensen de ezelligste dagen van het jaar, die we samen met familie en vrienden willen vieren. Lekker eten, mooi gekleed en er stralend uitzien zijn dan kernbegrippen. Om er met Kerst en Oud en Nieuw stralend en op je best uit te kunnen zien, moeten we vanaf nu daarna gaan toewerken met wat botulinetoxine, wat peelings, een fillertje en soms wat draadjes. Houdt er rekening mee dat inclusief het verdwijnen van de blauwe plekjes je tussen 1 week en 3 maanden nodig hebt om er optimaal uit te zien. Biutifill helpt je graag om de feestdagen tot een succes te maken.

 

Peeling

De peelingen van Epionce zijn een succes. Je kan er goed de diepte van de peeling mee doseren, waardoor er ook geen hinderlijke vervellingen ontstaan. Mooi strak , niet te roze en na een paar keer aanzienlijk minder diepe rimpels en vervagen van de pigmentvlekjes.

 

Botulinetoxine

De laatste weken kreeg ik veel patiënten met vormen van migraine op het spreekuur en ook één met een permanente stijve nek. Deze patiënten zijn goed te behandelen met wat botulinetoxine, soms ook betaalt de zorgverzekeraar de behandeling. Na de behandeling blijft de hoofdpijn 3-4 maaden weg. Daarna moet de injectie herhaald worden.

De behandeling van de frons is goed te variëren tussen een geheel stil voorhoofd en een voorhoofd waar nog enige mimiek in zit. Ik vraag u altijd wat u voor resultaat wil. Mocht na de behandeling het resultaat nog niet afdoende zijn, dan spuit ik altijd nog wat bij na 14 dagen en dat is dan geheel gratis.

De komende tijd zal ik patiënten die botulinetoxine hebben gekregen na 3,5 maand gaan mailen dat ze toe zijn aan een nieuwe dosis. Botuline toxine houdt de eerste keer ongeveer drie maanden en bij langdurig gebruik ten hoogste 4,5 maand. Wil je er glad blijven , dan moet er wel worden herhaald.  Biutifill biedt daarvoor een jaartarief met een gereduceerd tarief.

 

Hyaluron + Botulinetoxine

Door een dun hyaluronzuur te mengen met enige eenheden botulinetoxine ontstaat een cocktail die goed in het bovenste deel van de huid kan worden geïnjecteerd met hele kleine prikjes. Daardoor wordt de huid beter gehydrateerd en de botulinetoxine zorgt ervoor dat de productie van talg wordt verminderd. De huid wordt dan minder vet. Een uitkomst vaak voor mensen met acné of rosacea.

 

Draadjes

PDO-draden zijn een hit aan worden. Steeds meer artsen worden bij Biutifill opgeleid in deze nieuwe techniek en de patiënten zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Voor iedereen leuk is het dat de importeur de prijzen van de draden heeft verlaagd. Biutifill geeft die verlaging door aan de patiënt waardoor de behandeling aanzienlijk goedkoper is geworden.

Inmiddels zijn er draden op de markt die nog beter kunnen liften en die langduriger ( tot 3 jaar) resultaat geven. Deze Happy Lift draden vereisen, afhankelijk van de indicatie, wel het gebruik van een kleine steriele ruimte. Zo kun je bij voorbeeld een buik met striae, flubberarmen, slappe beenhuid en uitgezakte wangen behandelen, maar ook een wenkbrauwlift, een billift en behandeling van cellulitis is mogelijk. Biutifill is nu een van weinige aanbieders van deze nieuwe techniek.

 

Rosacea

De eerste resultaten van het gebruik van Mirvaso ter bestrijding van de roodheid bij rosacea is een succes. Mirvaso is ook goed aan te wenden bij een rode huid bv van de wangen of het decolleté, die optreedt bij spanning. Wil je een recept, maak dan even een afspraak.

 

Aqualyx

Volgend week train ik op de toepassing van Aqualyx, een middel dat al 2 miljoen keer is gebruikt, maar kortgeleden in Nederland is geintroduceerd voor het aanpakken van lokale vetophoping ( bv lovehandles) door middel van een paar lokale injecties. Er wordt snel een zeer goed resultaat mee bereikt en patiënten die ermee behandeld zijn zijn erg tevreden. Ben je geïnteresseerd in deze therapie, laat het mij weten.

 

Afspraken

Wil je een afspraak of heb je vragen:  bel Biutifill op 0650508190, mail contact@biutifill.nl of schrijf een bericht op de facebookpagina Biutifill

About Author