Nieuwsbrief

IJsselstein, 12 februari 2015

RTL-7 Overmatig transpireren

Zaterdag 14 februari 2015 zal op RTL-7 in het programma “Alles voor de man” een behandeling wegens overmatig transpireren worden uitgezonden. De opname is gemaakt bij Betaalbaar Mooier. Ik voer die behandeling uit met wat prikjes botulinetoxine. De herhaling van het programma is te zien  op zondag 15 februari om 16:30 uur eveneens bij RLT-7. De behandeling van overmatig transpireren is erg effectief met botulinetoxine zowel bij mannen als vrouwen. Gemiddeld blijft de transpiratie 6 maanden weg en daarna moet de behandeling worden herhaald. Alles plaatsen op het lichaam die overmatig transpireren kunnen worden behandeld.

 

IMG_1678a     IMG_1676

 

 

 

Valentijnsdag: kadootje?

Valentijnsdag valt dit jaar een beetje vreemd: op een zaterdag en in het carnavalsweekend.Vooral de bloemisten zullen dat wel merken. Echter, een Valentijnskadootje bij Biutifill kun je natuurlijk gewoon geven: een leuke behandeling variërend van een peeling tot aan een draadjeslift. Of gewoon heel goede cosmetica van het merk Epionce.

 

BNN-VARA  Cosmetische Geneeskunde

Van de week werkte ik bij Betaalbaar Mooier mee aan de opnamen van een programma van BNNVARA over de cosmetische geneeskunde. Het gaat daarbij over het toenemende gebruik van de cosmetische geneeskunde door zowel mannen als vrouwen. Jonge meisjes die vaak voor de lipvergroting komen, twintigers die rimpelvorming willen vermijden en dan de leeftijdsgroepen die rimpels willen vervagen en de huid weer wat strakker willen hebben. Sophie Hilbrand presenteert het programma en voor haar gaat een geheel nieuwe wereld open.

Het programma wordt pas na de zomervakantie uitgezonden en de titel is nog niet bekend.

 JS 10feb15

IMCAS PARIJS

Op de IMCAS in Parijs, een jaarlijks wereldcongres over de cosmetische geneeskunde was er weer veel nieuws te horen en te zien. Natuurlijk heb ik me met name geconcentreerd op de draad- en fillertechnieken. In de door mij gebruikte pdo-dradenserie komen er weer nieuwe aan. De zogenaamde 4 draden hebben nog meer lift- en trekkracht en zijn eenvoudig in te brengen. Er komen ook weer nieuwe Happy Lift-draden niet alleen voor de meer uitgebreide lifting van het gezicht, maar ook bij voorbeeld voor het liften van de billen.

Een aantal van de technieken die ik collega’s zag uitvoeren heb ik overgenomen in mijn dagelijkse werk in de kliniek: nog meer lift, nog efficiënter gebruik van de draden en nog natuurlijker resultaat.

IMG_1682a

 

Bruine kringen rond de ogen

Sommige mensen hebben last van bruine kringen rond de ogen. Ze krijgen dan vaak te horen of ziek zijn, dat meer moeten slapen etc. Promoitalia brengt een middel op de markt dat de bruine kring laat verdwijnen. Naast kleurstoffen bevat het middel enzymen en vitaminen. Na 1 of 2 behandelingen is er al een goed resultaat te bereiken. Een paar kleine prikjes oppervlakkig in de huid is alles. Biutifill zal deze therapie ook gaan uitvoeren vanaf nu.

 

Cellulitis

Je zou het met het grijze weer niet zeggen, maar over drie maanden lopen we weer in zomerser kleding. Om dan goed voor de dag te komen is het zaak om nu al wat te gaan doen aan de armen, de benen en de billen. Een beetje lijnen en wat sporten is voor sommigen al voldoende, maar vele vrouwen hebben en houden last van hun sinaasappelhuid. Met een beetje systematische aanpak is er veel aan te doen en als het allemaal niet helpt kan ik met injecties met Alidya, eventeel Aqualyx, pdo-screws, lipomassage en Laser of RF nog een heleboel betekenen.

  • Oefen de spieren. De cellulitis gaat er niet mee weg, maar door de contouren van de spieren toont het beter. Ga dus fietsen, hardlopen, Pilates doen of naar Powerballet.
  • Eet meer rauwe groente, fruit en granen. Vermijd suikers en snelle koolhydraten, want die worden omgezet in vet.
  • Val een paar pondjes af. Dat aakt de cellulitis minder zichtbaar en val vooral langzaam af.
  • Stop met roken, omdat roken de bloedvoorziening naar de huid negatief beïnvloedt.
  • Masser de cellulitis. Een paar minuten per dag bij voor beeld onder de douche stiuleert de doorbloeding en zorgt voor een betere afvoer van vocht.
  • Probeer een crème om de huid zachter te maken. Voor de een is dat een vochtinbrenger, voor de ander een vettere crème.
  • Voeg retinol toe. Het zal de cellulitis niet verhelpen, maar de huid ziet er strakker uit. Het benodigde receptje zal graag voor je maken.
  • Gebruik een zelfbruiner. Daaree worden de kuiltjes wat inder zichtbaar. Zelfbruiners zijn gezonder dan de zonnebank, omdat die de huid beschadigt en de cellulitis erger maakt.
  • Draagt eventueel kousen/panty’s die enige support bieden. Ze zijn nu zo mooi en dun dat je het verschil met een gewone panty niet meer ziet.

Mocht dit allemaal niet helpen, kom dan langs voor overleg over een eventuele passende therapie.

 

IMG_1435a

Denk je ook aan het op tijd weer vernieuwen van de botulinetoxine. Nu tegen een vaste lagere prijs!

Tot snel weer bij Biutifill                               Jan Aghina

About Author