Biutifill Nieuwsbrief december 2014

 

Feest: dus korting!                                                                                                                                                                                                                                                   

Biutifill is nu één jaar gevestigd in IJsselstein en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal centrum voor cosmetische geneeskunde. Naast directe zorg worden er ook workshops gehouden, waarin collega cosmetisch artsen worden getraind met name in het gebruik van de pdo-draadjes techniek of in de toepassing van pdo-draden samen met fillers en botulinetoxine. Vanaf eind december zullen ook Belgische collega’s bij Biutifill worden getraind.

Belangrijker is nog dat inmiddels velen de weg hebben gevonden naar de Industrieweg 36 voor een behandeling. Uiteenlopend van een consult voor de huid, via de bekende botulinetoxine en fillerbehandelingen tot de pdo-draden en de HappyLift. Biutifill biedt daarmee een breed scala van behandelingen aan, waarmee praktisch ieder probleem kan worden opgelost of iedere wens kan worden vervuld. Voor zeer betaalbare prijzen levert Biutifill een hoge kwaliteit.

Om dit feest te vieren krijgen alle bestaande cliënten in de maand december 20% korting op alle behandelingen. Nieuwe cliënten krijgen in deze feestmaand 10% korting.

 

Slaap je mooi

Goed slapen draagt bijzonder bij tot een gezonde huid. Niet dat de huid ’s nachts beter zou regeneren dan overdag. Goed en lang genoeg slapen vermindert de stress. En van stress krijg je rimpeltjes. Probeer ook niet op één wang te gaan liggen. Dat geeft asymmetrie en ook rimpels. Idealiter lig je plat op je rug, maar wie dat niet lukt is goed uit met een satijnen kussenhoes. Word je wakker met dikke ogen, probeer dan wat rechterop te slapen. Het vocht zakt dan weg. Ook helpt het om voor het slapen niet meer te roken en alcohol te drinken. De laatste uren voor het slapen drink je water voor een mooie huid. Mocht je ’s morgens toch wakker worden met donkere kringen, gebruik dan wat camouflage onder het oog. Dan zie je er weer veel beter uit.

Wist je dat je met pdo-draadjes de zakjes onder het oog heel goed kunt bestrijden? Na 2 tot 3 maanden heeft zich rond de draadjes zoveel collageen gevormd dat de huid aanzienlijk dikker is geworden en meer tegendruk kan geven. Een heel natuurlijk manier om de redio onder je ogen te verzorgen.

 

Mooie verhalen

Rond het einde van het jaar is het de tijd van de stichtelijke verhalen. Onlangs overkwam mij tweemaal een bijzonder patiëntencontact, dat ik je niet wil onthouden.

Een groep vriendinnen had een afspraak gemaakt om de wens van één van hen in vervulling te laten gaan.: de terminaal zieke vriendin die er altijd goed had uitgezien met haar volle lippen en nu door bestralingen en chemokuren nauwelijks nog lippen had, wenste weer “meer lip”. Zij kreeg die als kado van haar vriendinnen. Zo’n ingreep doe je met plezier en zowel patiënte als vriendinnen waren verguld met het resultaat.

 

Een dag of wat later verscheen er een lachende, opgewekte patiënte met toch veel zorgelijke trekken op het gelaat. Ze wilde de zorgen die op haar gezicht stonden te lezen kwijt en wel per vandaag, de dag van haar laatste bestraling en dus ook de laatste dag van dagelijkse confrontatie met haar ziekte. Een beetje botulinetoxine doet dan wonderen.

 

Happy Lift

Naast de botulinetoxine en de fillers gebruik ik vooral pdo-draadjes. Maar, voor procedures waarbij meer lift moet worden bereikt, zijn de nieuwe happy Liftdraden een uitkomst. Het is een ingewikkleder ingreep, die toch heel goed in de praktijk kan worden uitgevoerd. De draden houden zeker drie jaar en het geeft mooie effecten, zowel in het gezicht als bij voorbeeld in de hals, bovenbenen en bovenarmen.

 

 

Biutifill trainingscentrum

Biutifill is de plaats waar de Princess pdo-workshops plaatsvinden. Vanaf de maand december  worden nu ook de Belgische cosmetisch artsen in IJsselstein geschoold in het plaatsen van draden. Daar zijn regelmatig modellen voor nodig en aanmelden kan altijd op info@biutifill.nl.

Door alle activiteiten in IJsselstein heeft Croma besloten Biutifill aan te merken als Croma Academie. Binnekort zal die titel officieel worden toegevoegd aan alle uitingen van Biutifill.

 

Aqualyx

Als we weer gaan nadenken over de goede voornemens voor 2015 heb ik een aardige bijdrage. Met Aqualyxbehandelingen is in 4-6 weken tijd behoorlijk wat ongewenst vet te verliezen. Het is een eenvoudige behandeling met een heel dunne lange naald en het geeft prachtige resultaten. En natuurlijk is het resultaat nog beter met een verstandig dieet en voldoende beweging.

 

 Peeling

Wil je echt glad en mooi onder de kerstboom, doe dan zeker zeven dagen tevoren een goed uitgebalanceerde peeling met salicylzuur en appelzuur. Er is bij deze behandeling geen downtime te verwachten, maar wel een mooi resultaat: pigmentvlekjes  en rimpeltjes worden minder en huid veel strakker.

 

Wil je nog in december een afspraak, wees dan snel, want de maand is maar kort! Bel 06 5050810 of mail naar info@biutifill.nl. Mocht ik je – ondanks het kortingsaanbod – niet meer treffen dit jaar, dan wens ik je alvast heel plezierige en feestelijke dagen en goed begin van 2015.

 

 

met vriendelijke groet,

 

Dr Jan C.F.M. Aghina

cosmetisch arts

About Author