De oprichter en leider van het wetenschappelijk onderzoek van Episciences Dr Carl Thornfeldt, dermatoloog uit de USA, was in Nederland en Jan Aghina kon hem als hoofdredacteur van het blad Cosmetische Geneeskunde Magazine uitgebreid interviewen. Bovendien bezocht Jan Aghina de workshop die zijn collega Carl gaf. Hij ging daarbij uitgebreid in op zijn filosofie: zorg voor een goede huidbarrière en optimaliseer de structuur en de functie van de huid. Negen jaar research van natuurlijk producten met enige werking op de huid, ging vooraf aan het maken van het eerste recept voor een crème. Epionce test de producten vervolgens ook in wetenschappelijke studies op effectiviteit; meestal blijken de producten effectiever dan de gebruikelijke – ook medisch voorgeschreven – producten.

Doel van de gehele productreeks is om de huid  te beschermen tegen invloeden van buiten bv de zon, en tegen de veroudering die deels van binnenuit komt. En dat op een manier die niet veel tijd kost en toch optimaal resultaat levert. In Carl’s woorden: simple, effective and proven.

Biutifill voert nu het gehele assortiment – inclusief het meest effectieve zonnebrandmiddel Ultra Shield spf 50 -en zal ook peelings op basis van natuurlijke fruitzuren gaan uitvoeren.

About Author