botox in UtrechtHeeft u genoeg van uw vermoeide blik? Een fronsrimpel, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels? Een frisse jongere uitstraling is mogelijk bij ons! Biutifill is een kliniek in regio Houten voor behandelingen met botox, fillers, cosmeceuticals en PDO-draden. In onze praktijk in regio Houten werken wij met Botulinetoxine (botox), wat een stof is die de prikkeloverdracht tussen de zenuw en spier beïnvloedt. Voor Botox in Houten komt u naar Biutifill!

Voor botox in Houten biedt Biutifill u vele voordelen, waaronder:

  • Ons uitgangspunt is u mooier maken en weer zo jong uit late zien als u zich voelt;
  • Wij hanteren universele esthetische principes;
  • Biutifill wil veilig behandelen, we gebruiken uitsluitend veilige, beproefde producten;
  • Wij bieden goede nazorg en wel 24 uur per dag en zeven dagen per week;
  • U krijgt de best mogelijke behandeling;
  • Vooraf bespreken wij de kosten van de behandeling met u.

Wilt u meer informatie over een behandeling met botox in Houten en omstreken? Of direct een afspraak maken bij Biutifill? Neem dan direct contact op met ons. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 50 50 81 90. U heeft bij ons altijd een kundig specialist aan de telefoon.

Wat is Botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Botox vermindert de activiteit van de spieren en zorgt er zo voor dat rimpels verdwijnen of minder worden. Al sinds 1980 wordt het middel met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gezicht. Denk hierbij aan kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Botox is ook zeer geschikt voor een behandeling tegen overmatig zweten. In de kliniek in Breda voeren we dagelijks behandelingen met Botox uit, waaronder bij veel mensen uit Houten en omgeving.

Heeft u verder nog vragen betreffende botox? Over bijvoorbeeld de resultaten van botox in Houten bij ons? Neem dan contact met ons op.

Behandeling botox in onze praktijk in regio Houten

De behandeling met botox blijft ongeveer drie tot vier maanden effectief. Daarna moet er vervolgbehandelingen komen voor een blijvend resultaat. De injecties worden gegeven met een heel dun naaldje en zijn praktisch pijnloos. Gedurende een uurtje is de injectieplaats wat zichtbaar, daarna niet meer. Wel dien je de eerst 48 uur de sauna en zwaar sporten te vermijden, omdat dat een negatieve invloed kan hebben op de duur van effectiviteit. Het effect treedt op na een dag of vier en bereikt na 10-12 dagen het eindeffect.

Botulinetoxine wordt gebruikt op verschillende locaties: voor de frons, het voorhoofd, de kraaienpootjes, afhangende mondhoeken, Gummy smile (tandvleeslach), wenkbrauwlift etc. Bij migrainepatiënten wordt meestal in de frons gespoten. Bij overmatig transpireren kan dat zowel de oksel als de handpalm en voetzool zijn.

De prijs van de behandeling met botulinetoxine is afhankelijk van het aantal eenheden dat wordt gebruikt. Gewoonlijk wordt er gerekend per behandelde regio. Bekijk hierover ook de tarieven op onze website. Hier staan de kosten van botox vermeld per regio. Als u verders nog vragen heeft of direct een afspraak wilt maken voor een behandeling botox in de omgeving van Houten, neem dan contact met Biutifill op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 50 50 81 90.

Graag hopen wij u te mogen ontmoeten voor botox in Houten!