Slide background
Slide background

Huidverbetering

Biutifill behandelt vaak samen met schoonheidsspecialistes een groot aantal huidaandoeningen die ontsierend werken zoals bij voorbeeld acné, rosacea en pigmentvlekken. Vaak is het nodig om hierbij geneesmiddelen die ontstekingen remmen voor te schrijven  en crèmes die de huidopbouw verbeteren.

Biutifill biedt ook uitgebreide mogelijkheden aan om littekens en keloid minder dik en dus minder zichtbaar te maken. Dat geldt ook voor de aanpak van striae en cellulitis.

Biutifill werkt bij de behandeling van huidaandoeningen met de uitstekende producten van Epionce. Hun producten zijn samengesteld na uitvoerig wetenschappelijk onderzoek uit natuurlijke producten die de huidopbouw verbeteren. Kenmerkend is de aandacht die Epionce besteedt aan het intact houden van de huidbarrière. Van veel producten is de effectiviteit wetenschappelijk bewezen: ze blijken veel effectiever dan de gebruikelijke medicatie. De Epionce Ultra Shield lotion SPF 50 beschermt niet alleen tegen de zonnebrand, maar werkt ook op het niveau van de celkern aan het voorkomen van schade, die later zou kunnen uitmonden in een vorm van huidkanker. Daarmee is dit product ook zeer geschikt voor mensen met een donkerder huid, die vaker slachtoffer zijn van huidtumoren dan mensen met een lichtere huid.

epionce logo

  • 06 50 50 81 90

    Altijd een specialist aan de lijn

Video’s van onze behandelingen

Biutifill eyebrowlift

Biutifill kaaklijn

Biutifill kraaienpootjes