Slide background
Slide background

Cosmeceuticals

Radiesse

Radiesse is een filler die Calciumhydroxyapatiet (CaHA) – een lichaamseigen stof –  bevat die de huid aanzet tot de vorming van collageen waardoor de huid – die immers bij toenemende leeftijd steeds minder collageen bevat – er weer jonger uit gaat zien. Dat effect is direct al zichtbaar na injectie, maar het echte CaHA-effect treedt pas op na enige weken. Het mooie effect houdt 12-18 maanden aan.

Radiesse wordt vooraf verdund met wat lidocaïne en dan met een dunne naald in de huid aangebracht. Niet allen in het gezicht, maar ook in de handen, bovenarmen etc. Het resultaat ziet er natuurlijk uit en voelt ook zacht aan.

Er is wereldwijd inmiddels 10 jaar ervaring met Radiesse en  het niet toxisch en niet allergeen. Wel kan er na de injectie een licht roodheid van de huis optreden die na een dag weer is verdwenen.

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Radiesse.

 

Vitamine A-zuur

Vitamine A-zuur is het enige middel waarvan is aangetoond dat het fibroblasten stimuleert tot het aanmaken van collageen, waardoor een huidverjonging optreedt. Vaak wordt het gebruikt in combinatie met het reinigen van de huid, scrubben en peelings. Biutifill schrijft Vitamine A-zuur voor en begeleidt je verder al dan niet in samenwerking met je eigen schoonheidsspecialiste.

  • 06 50 50 81 90

    Altijd een specialist aan de lijn

Video’s van onze behandelingen

Biutifill eyebrowlift

Biutifill kaaklijn

Biutifill kraaienpootjes